Paardenkruiden & Kruidenmixen by Equine-Motion

Zomer vacht 
kruidenmix (1 kg)
‚Äč

Uitvoerig getest met zeer goede resultaten bij staart- en manen problemen SME. Knutten/muggen veroorzaken zomerse problemen en een gevoelige open huid. Deze kruiden neemt de kriebel weg, ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen van de huid en schoon het lichaam van binnen uit op. 

100% originele natuurkrachtige formule

Te bestellen via onze webshop

equine motion

Op deze pagina een kleine greep uit ons assortiment

Kruidenmixen met 100% natuurkrachtige formule

Kruiden altijd 100% humane kwaliteit, zonder additieven, géén melasse

Professioneel advies & uitstekende service

Lymfe
kruidenmix (1 kg)

Kruiden voor aandoeningen aan de lymfebanen bij paarden CPL. Ter ondersteuning van het lymfesysteem en/of voor versnelde afvoer van vocht. Ondersteunt het herstellend vermogen van 't lymfestelsel. Vermindert vochtophopingen in de benen. Uitvoerig getest. Tevens zeer goed werkzaam als de pollen in de lucht zitten, vermindert niezen / hoofdschudden.

100% originele natuurkrachtige formule

Te bestellen via onze webshop

Goudsbloem
(1 kg)
Weerstand
kruidenmix (1 kg)

Kruidenmix ter vebetering van de weerstand bij paarden.

100% originele natuurkrachtige formule

Te bestellen via onze webshop

Rozenbottels
heel (1 kg) 

Rozenbottels zijn rijk aan vitamine C en biotine. Een klein rood vitaminebommetje, die ook vitamine B3,E en K bevat.  Goed voor de hoefgroei en weerstand en ideaal om als gezonde beloning aan je paard te geven.   

Calendula officinalis. Gedroogde gesneden goudsboem voor een gezonde maag- darm functie, goede spijsvertering, afvoer van afvalstoffen, bevordert huidherstel.

Brandnetel
(1 kg)

Gesneden brandnetelblad gedroogd, bloedzuiverend, zorgt voor goede vochtbalans, bevordert de weerstand en voor een gezonde spijsvertering. Is rijk aan mineralen en vitamine C. 

Mariadistel
(1 kg)

Gedroogd en gesneden Mariadistel te gebruiken als detox, voorjaarskuur/reinigingskuur. Ondersteunt de reinigende werking van lever en gal,  afvalstoffen worden versneld afgevoerd  en ontstekingen tegengegaan. 

Paardenbloem
(1 kg)
Kurkuma met
zwarte peper
(500 gr of 1kg)

100% biologische kurkuma, dit kruid behoort tegenwoordig tot de catagorie 'superfoods'. Het is een krachtige ontstekingsremmer, antioxidant en antibacterieel. Werking; vermindert ontstekingen en stijfheid, werkt ontkrampend en ontgiftend, draagt bij aan huidherstel. 500 gr. 

Kleefkruid
(1 kg)

Gedroogde gesneden kleefkruid ter ondersteuning van het lymfestelsel, vochtafdrijvend in de benen, draagt bij aan soepele gewrichten en glanzende vacht. Lymfekruid .

IJslandse zeewier
(1 kg)

IJslandse zeewier granulaat, een bron van mineralen en vitamines. Geeft glanzende vacht en bevordert de rui.

Gedroogde gesneden paardenbloem  heeft een sterke vochtafdrijvende werking / reiniging, afvoer van afvalstoffen, bloedzuiverend en bevordert ook de spijsvertering .

Fenegriek
(1 kg)

Fenegriekzaad werkt verzachtend op de luchtwegen, om aan te sterken, eetlustopwekkend en bij slechte melkproductie.

Heeft gunstig effect op bloedsuikerwaarden. 1 kg € 8,95

Guldenroede
(1 kg)
Fenegriek zeewier (1 kg)

Mix van fenegriekzaad en zeewier, geeft zowel de heilzame werking van fenegriek toegevoegd met mineralen en vitamines uit zeewier.

Fenegriek
rozenbottel (1 kg)

Mix van fenegriekzaad en rozenbottels geeft de heilzame werking van fenegriek toegevoegd met kleine rode vitaminebommetjes rijk aan vitamine C. 

Gedroogde gesneden guldenroede heeft een sterke reinigende werking op het bloed en weefsels, ook wel nierkruid genoemd, tevens slijmoplossend. Max. 3 weken geven. 

© 2013 DB Solutions

© website of Equine-Motion  |  privacy beleid  |  cookies  |  algemene voorwaarden